Sådan vælger du en ny printer

Når du skal have en ny printer, er det ikke en god idé bare at købe den første og den bedste, du finder. I stedet er der flere overvejelser, du bør gøre dig således, at du ender med at købe en printer, som du bliver glad for. Her finder du flere tips til, hvordan du får valgt den bedste printer for dig. 

Dette skal du have styr på

Der er flere ting, som du bør have styr på, før du køber en printer. Du bør blandt andet have styr på nedenstående faktorer:

  • Dit budget

Inden du starter din søgning efter en ny printer, bør du finde ud af, hvad dit budget ligger på. Derved ender du ikke med at købe en printer, der er alt for dyr i forhold til dit budget. Du skal også finde ud af, hvad blækpatronerne koster, så du er forberedt på denne udgift. Blækpatroner kan have meget forskellige priser. Uanset dit budget er det altid muligt at finde en printer, da de findes i mange prisklasser.

  • Hvilken type printer har du brug for?

Når budgettet er på plads, skal du beslutte, om du ønsker en printer med laser eller blæk. Har du mest brug for at printe billeder ud, bør du overveje en fotoprinter.

  • Vælg mellem en multifunktions- eller en enkeltfunktionsprinter

Derudover skal du overveje, om det skal være en multifunktionsprinter, eller om det skal være en enkeltfunktionsprinter. En enkeltfunktionsprinter kan kun printe, mens en multifunktionsprinter kan flere ting såsom at printe, scanne og kopiere.