Restaurant zoo

Spisesteder Frederiksberg | Spis et lækkert måltid i ZOO

Zoologisk Have København

Gå på opdagelse i ZOOs nye restauranter Bistro panpan, Spisehuset FOLK og Cakes & Dreams samt et væld af smagfulde madstader. Cakes & Dreams.

Bistro panpan – fransk-asiatisk bistro i Zoo

Zoologisk Have København

I Spisehuset FOLK kan du nyde en mættende frokost i unikke omgivelser. Læs mere om restauranten her og book dit bord i dag.

Restaurant Skovbakken – Odense

Bistro panpan – fransk-asiatisk bistro i Zoo

Restauranten åbner kl. 11 og lukker samme tid som ZOO. Køkkenet lukker 30 min før Haven. Se ZOOs åbningstider for hverdage, ferie og helligdage her:

Bistro panpan byder på store kulinariske oplevelser for store og små midt i BIGs imponerende anlæg med udsigt til pandaer og elefanter i Zoo.

Spisehuset FOLK – midt i Zoo

Den Bedste Frokost i Odense? I hvert fald bedste smag.

Restaurant Skovbakken. Restaurant Skovbakken tilbyder lækre grillretter, burgere, salater og sandwich. · Butterfly Café. I Butterfly Café spiser du midt i …

Få frokost i Odense, og oplev den bedste smag. Vælg mellem en lang række af lækre frokostretter, og nyd en dejlig oplevelse i godt selskab.

Mad og drikke | Spisesteder og grill-selv – Aalborg Zoo

Spisehuset FOLK – midt i Zoo

Restauranter i nærheden af København ZOO i Frederiksberg på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af …

Hos Spisehuset FOLK oser af dansk sommerhushygge i moderne mormorstil. Kortet byder på velsmagende fortolkninger af danske klassikere.

De 10 bedste restauranter i nærheden af København ZOO

Mad og drikke | Spisesteder og grill-selv | Aalborg Zoo

Restauranter i nærheden af Odense ZOO i Odense på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Odense ZOO …

Besøg vores spisesteder, hvor vi byder på lækker brunch, grillretter, salater m.m. Du kan også medbringe madkurv og grille din mad i vores grillhytter.

Restaurant Skovbakken i Aalborg Zoo – Enjoy Nordjylland

De 10 bedste restauranter i nærheden af København ZOO – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af København ZOO i Frederiksberg på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af København ZOO i Frederiksberg, Danmark.

Skovbakken Restaurant Zoo | Odense – Facebook

De 10 bedste restauranter i nærheden af Odense ZOO – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Odense ZOO i Odense på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Odense ZOO i Odense, Danmark.

Restaurant Skovbakken | Aalborg Zoologiske Have |Enjoy Aalborg

Hos Restaurant Skovbakken i Aalborg Zoo kan du og din familie få stillet sulten. Imens du spiser, kan du nyde udsigten over både dyrene i Zoo og Aalborg by.

Keywords: restaurant zoo, zoo restaurant, restaurant i zoo, zoologisk have restaurant, restaurant zoo københavn, restaurant i zoologisk have