Restaurant jensens bøfhus københavn axeltorv københavn

Restaurant i København Axeltorv – Jensens Bøfhus

Restaurant i København Axeltorv – Jensens Bøfhus restaurant

Hos Jensens Bøfhus har vi bøf, kylling, burger, salatbar og softice på menukortet. Du finder vores restaurant på Axeltorv nær Scala, Tivoli og Palads.

Hos Jensens Bøfhus har vi bøf, kylling, burger, salatbar og softice på menukortet. Du finder vores restaurant på Axeltorv nær Scala, Tivoli og Palads

Jensens Bøfhus København (Axeltorv) – Tripadvisor

Restaurant på Vesterbrogade i København – Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus byder på bøf, kylling, burger, salatbar og softice. Tæt på Københavns Hovedbanegård, Strøget og Tivoli ligger vores hyggelige restaurant.

Jensens Bofhus København V – Dagens Menu

Restauranter i hele Danmark – Book bord på Jensens Bøfhus

I vores restauranter serverer vi bøffer, spareribs, kylling, burger, salatbar og softice med det største smil. Book bord i dag og få en god oplevelse.

Jensens Bøfhus København (Axeltorv) – Sluurpy

Jensens Bøfhus København (Axeltorv) – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Jensens Bøfhus København (axeltorv), København: Gennemse menuen, læs mere om 8886 anmeldelser af slurpy brugere med en vurdering på 70/100 og tjek priser.

Jensens Bøfhus København (Axeltorv), København: Se 386 objektive anmeldelser af Jensens Bøfhus København (Axeltorv), som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1.141 af 2.740 restauranter i København.

Restaurant Jensens Bøfhus København Axeltorv

Velkommen til Jensens Bøfhus Facebook-side! Vi er her, fordi du er her – og det er vi rigtig glade for! japansk bøfhus, København, +45 33121666 | Yoys.

Restaurant Jensens Bøfhus København Axeltorv, København

Restaurant Jensens Bøfhus København Axeltorv, restaurant med steak og koteletter, familierestaurant, restaurant med takeaway, steakhouse, buffetrestaurant, …

Restaurant Jensens Bøfhus København Axeltorv

Velkommen til Jensens Bøfhus Facebook-side! Vi er her, fordi du er her – og det er vi rigtig glade for! chophouse restaurant, København, +45 33121666 …

Jensens Bøfhus Axeltorv | Wolt | Levering | København

Restaurant Jensens Bøfhus København Axeltorv, Axeltorv 6, 1609 København V, Danmark

Restaurant Jensens Bøfhus København Axeltorv, restaurant med steak og koteletter, familierestaurant, restaurant med takeaway, steakhouse, buffetrestaurant, restaurant, tysk restaurant. Axeltorv 6, 1609 København V, Danmark, evaluering — 3.3/5. Placering på kortet, telefon, åbningstider, anmeldelser.

Jensens Bøfhus Axeltorv | Wolt | Levering | København

Bestil fra restaurantens menu nu | Jensens Bøfhus er sat i verden for at give gode bøfoplevelser til alle. Vi tror på, at kødkvæg på græs giver bedre bøffer med masser af saft og kraft. Derfor rejser vi verden rundt for at finde det kød, der smager bedst i alle udskæringer. Vi gør os også umage med at finde det helt rigtige udvalg af øl og vin, som matcher vores menukort og højner oplevelsen.

Keywords: restaurant jensens bøfhus københavn axeltorv københavn